Poble Espanyol, Barcelona
Dies 9, 10 i 11 de novembre
De 10 h a 20:30 h

Andorra participarà per primera vegada a la Fira de Let’s Snow que tindrà lloc a Barcelona del 9 a l’11 de novembre. Aquest esdeveniment actua d’observatori de les tendències que marcaran l’àmbit de la muntanya, aquelles que la reconfiguren constament. A cada edició Let’s Snow en destaca el més interessant i nou i ho divulga per compartir-ho.

L’objectiu d’aquesta fira es fer teva l’experiència d’admirar, sentir i compartir els elements que fan, de la muntanya tot un món. És per aquest motiu que Andorra i les estacions d’esquí  han volgut formar part de l’esdeveniment en aquesta segona edició.  D’aquesta manera es proposa donar a conèixer les novetats de les estacions del Principat en aquesta fira de muntanya. Durant els dies de la fira, Grandvalira i Vallnord oferiran diferents activitats per al públic, com pedalar en un circuït de BTT, o gaudir d’un simulador de la Copa del món d’esquí 2019.

A més a més la fira disposa d’un espai de conferències, on experts de diversos àmbits del món de la muntanya conversaran sobre temes d’interès  en el marc del Congrés del Festival. Un congrés que adreça algunes de les seves sessions no només al públic adult sinó també al públic jove i infantil.

Let’s Snow dóna veu i amplifica la de tots aquells qui contribueixen a fer que la muntanya i els esports que s’hi practiquen esdevinguin una realitat concreta, viva i estimulant, que gaudeix del present, l’analitza i mira cap al futur.