Ordino Arcalís

Arcalís, segurament la millor neu del Pirineu

Extraordinari és buscar la millor qualitat i trobar-la en la major quantitat.

La meca del freeride, seu del Freeride World Tour. L’estació més alpina i esportiva d’Andorra. Una área privilegiada, dotada amb les condicions ideals per lliscar entre arbres i natura salvatge.

Les famílies amb nens petits i els debutants es trobaran còmodes i segurs amb la Megaverda, la pista verda més llarga dels Pirineus. Els més menuts disposen d’un jardí de neu equipat amb les últimes tendències per a l’aprenentatge que es complementa amb el Parc Agustina, una zona familiar de jocs i salts. Arcalís aposta també per la seguretat infantil amb el Magnestick, un sistema d’ancoratge instal·lat als telecadires de l’estació.

La millor carn a la brasa, cuina de muntanya, alta gastronomia i deliciosos postres casolans, a més d’entrepants originals i hamburgueses selectes, dels quals podràs gaudir amb vistes increíbles i terrasses per prendre el sol. I per l’après ski, un trineu gegant et pujarà al restaurant la Borda de la Coma per gaudir d’un sopar sota les estrelles.

Arcalís: Tel. (+376) 739 600

atcordino@vallnord.com

Planigrafía Ordino-Arcalís

Fitxa tècnica Ordino Arcalís

Estiu a Vallnord

El Parc Agustina és el centre neuràlgic de les activitats d’estiu. És una zona dissenyada exclusivament per a l’oci familiar, ambientada en el món de l’Agustina, el Max i el Leo, els personatges infantils de Vallnord. El parc està pensat com una gran pista americana, amb castells inflables i llits elàstics, i on es duen a terme activitats d’aventura.

Està ubicat a la Coma d’Arcalís, on també es troba el telecadira de Creussans, el més alt d’Andorra. Aquest giny et dóna accés al port de Creussans, a 2.643 metres d’alçada, des d’on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques de somni i iniciar diferents camins de senderisme, com ara el que porta als estanys de Tristaina.

Arcalís