Vallnord Pal Arinsal

Vallnord – Pal - Arinsal

Fidels a la varietat

Vallnord – Pal Arinsal és Ski&Bike. L’estació més a prop del centre del país, amb accessos còmodes per arribar-hi en família, s’emmarca entre un màgic bosc de pins. L’única estació del Pirineu que celebra una copa del món a l’hivern i una altra a l’estiu. Ofereix una àmplia oferta d’activitats familiars, socials, esportives i gastronòmiques proveïda d’infraestructures confortables en un entorn idíl·lic i accessible durant qualsevol època de l’any.

VallnordPalArinsal.com

SECTOR PAL

Un entorn únic per aprendre alhora que gaudim de la natura i ens ho passem bé. Es caracteritza pels seus boscos màgics, on, a més de l’esquí alpí, hi ha l’entorn ideal per fer activitats alternatives com l’esquí de muntanya o excursions amb raquetes. Al sector, també hi trobaràs un gran nombre d’activitats pensades per a petits i adults, com tirolines i un parc de cordes, entre d’altres.

SECTOR ARINSAL

A Arinsal gaudiràs d’un ambient increïble i d’uns serveis de primera, amb un après-ski molt actiu a peu de pista. Aquest sector proposa un entorn més pensat per a parelles, joves i famílies. Aquí trobaràs el circuit de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya i l’Snowpark.

ESCOLA DE NEU

Dues escoles d’esquí alpí i de Snowboard amb classes per a tots els nivells, per a aquelles persones que volen debutar en el món de la neu o experts que volen millorar la tècnica i conèixer l’estació en profunditat. També podràs gaudir de l’experiència de l’Snowplus, l’escola més especial per als més petits.

RESTAURACIÓ

Tant a Pal com a Arinsal trobaràs un gran nombre de restaurants per als amants de la gastronomia. La cuina confeccionada amb ingredients de proximitat, representa un atractiu més per visitar les nostres instal·lacions. No et pots perdre l’edifici del Coll de la Botella i els sopars d’alta muntanya.

Estiu a Vallnord – Pal - Arinsal

Vallnord – Pal-Arinsal converteix l’estacio d’hivern en un Bike Park, considerat el cinque millor del mon segons Redbull, i un mountain park que ofereix tot tipus d’aventures per a families.

Seu de set copes del mon, tres mundials masters i un campionat mundial UCI de BTT, l’estacio obre el seu nodrit calendari estival amb la Maxiavalanche al juny, seguida de la Copa del Mon de BTT el mateix mes, la Girls Bike Weekend i la Volta als Ports al juliol, i tanca amb la Skyrace Comapedrosa i la Copa Catalana de BTT. Sense oblidar que cada cap de setmana hi tenen lloc trobades de tota mena.