Vallnord Pal Arinsal

Vallnord ÉS MÉS

Pal-Arinsal

PAL

L’esquí més familiar.

Un lloc per aprendre, per riure, per compartir… Pal és l’estació més propera al centre d’Andorra i ofereix un còmode accés des del telecabina de la Massana. El perfil suau de les seves muntanyes i la màgia dels seus boscos permeten a tota la família gaudir al màxim d’aquesta estació.

Pal: Tel. (+376) 878 078

atcpal@vallnord.com

ARINSAL

L’estació a peu de pistes.

Ambient, hoteleria i serveis de primer ordre a peu de pistes per gaudir d’unes vacances ideals. Parelles, joves i famílies trobaran la màxima comoditat d’accessos, pistes i serveis des del bell mig del poble, amb el telecabina dels Orriols o el telecadira Josep Serra.

Arinsal: Tel.(+376) 737 020

atcarinsal@vallnord.com

Planigrafía Pal Arinsal

Fitxa tècnica Pal Arinsal

Estiu a Vallnord

Vallnord Mountain Park la Massana, a Pal, és l’espai ideal per fer activitats d’aventura amb la família: tir amb arc, tirolina, sortides amb ponis o excursions amb vehicles de motor, entre d’altres. A més, els nens i nenes fins als onze anys poden gaudir del Pekepark, un espai amb tobogans, piscines de boles i llits elàstics.

A Pal també es troba el Vallnord Bike Park la Massana, una zona amb 40 km de descens i desnivells que superen els 1.000 metres. Està equipat amb tres remuntadors mecànics que donen accés als 25 circuits, amb nivells de dificultat diferents. S’ha convertit en un referent per la varietat de circuits, per la qualitat d’instal lacions i l’entorn natural inigualable. És seu de la Copa del Món de BTT i dels Campionats del Món Màster de BTT.

Pal Arinsal