Oferta d’Andorra

Andorra és un país de neu, d’oci, de turisme. Però, sobretot, és un país de natura.

Les muntanyes i, sobretot, la neu són el motor de l’economia del país. Andorra posseeix una experiència en el món de la neu de més de 50 anys. El primer remuntador mecànic s’hi va instal·lar l’any 1957 i des d’ençà les estacions no han parat de créixer. Aquest coneixement del terreny, juntament amb les inversions i ampliacions que s’han executat als camps de neu, han fet que Andorra esdevingui una destinació capdavantera en aquest àmbit.

Andorra està considerada un destí de referencia en el món de la neu y un paradis de turimse d’ alta muntany, on es trobem els dominis esquiables més seductors del sur d’Europa: Grandvalira, Ordino-Arcalis i Vallnord Pal-Arinsal, oferint més de 300 quilómetros de pistes, repartides en 3.000 hectàrees de terreny.

D’aquesta manera, des de fa més de mig segle que s’ha apostat fermament per aquest esport, i des de llavors que s’ha convertit en el propulsor de la riquesa del país.

D’altra banda, la tradició cultural del país està configurada per la seva història. Al Principat hi ha un gran ventall d’oferta cultural, lúdica i esportiva que fa que sigui una destinació perfecta per als amants dels esports de neu.

Diversió, música i bon ambient

Després de l’esquiada, l’ambient d’après ski es trasllada als diferents locals situats a peu de pistes, on la gent assaboreix una copa i escolta la millor música en directe, i es distreu veient com marxa el sol i entra la nit. L’après ski ha arribat per quedar-s’hi, i cada any compta amb més adeptes. Una bona manera de poder gaudir amb els teus, compartint les experiències del dia o assaborint un sopar en un restaurant d’estació o en una de les bordes del país.

Temps per a les compres

Andorra és un gran centre comercial inusual. Més de 1.500 comerços i botigues es concentren per garantir-te que hi trobaràs allò que estaves buscant. El disseny i el luxe, la moda, la joieria, l’electrònica o la farmàcia et sortiran al pas, arreu, els set dies de la setmana.

Temps per relaxar-te

L’existència d’aigua termal rica en sofre i en minerals.a les Escaldes és coneguda des de l’antiguitat.
Descobreix Caldea, l’spa termal d’Andorra, on milers de vistants cada any gaudeixen dels seus efectes benefactors. Caldea ha estat dissenyat per gaudir d’un bany en aigües termals ple de contrastos i dels tractaments més innovadors. El seu edifici, d’arquitectura singular, està situat enmig de la ciutat i alhora envoltat de les muntanyes d’Andorra.
La cultura de l’aigua ha arrelat amb força, i darrerament molts allotjaments incorporen espais de benestar integral entre els seus equipaments, alguns dels quals ocupen fins a 5.000 m² de superfície.

Descobreix la nostra cultura

Andorra té una llarga història.
Els visitants d’esperit inquiet descobriran sorprenents itineraris culturals, museus que descriuen els costums i les tradicions locals, o el ric patrimoni romànic que ens contempla des de fa mil anys.

Més info: http://www.agenda.ad

Assaboreix l’autèntica cuina de muntanya

Les bordes són construccions tradicionals del Pirineu, fetes de pedra i fusta, on en el passat se solien guardar la palla i les eines de conreu. Avui moltes d’elles allotgen acollidors restaurants on es pot assaborir autèntica cuina de muntanya, com l’escudella excel•lent elecció per combatre el fred de l’hivern, el trinxat, l’arròs de muntanya o els cargols. D’altra banda, el comensal que vulgui tastar un tipus de cuina més internacional pot decantar-se per una cuina creativa i avantguardista, que a Andorra és d’un nivell molt alt.

Allotjaments per somiar

Quedar-se a Andorra uns dies sempre és una bona elecció. Els més de 300 establiments turístics, que sumen gairebé 43.000 llits repartits per tot el país, t’ho garanteixen. Sigui quin sigui el teu pressupost i el teu tipus de viatge, segur que hi ha allotjaments a la teva mida.

Aquí no s’acaba tot

Andorra és tot això i molt més. Consulta’n l’agenda, ja que cada any s’hi organitzen proves d’alt nivell esportiu, jornades, concerts i tot tipus d’esdeveniments.

Agafa forces, ets a Andorra!